Rabu, 22 Disember 2010

BIRTHDAY AIMAN DAN MAKAN MALAM KMA PADA 21 DEC 2010

Birthday Aiman kali ini kami sambut sekali dgn Dinner Komtar Merchant Association di The Frame Island Plaza, Jalan Tanjong Tokong. Meriah sangat dgn kehadiran ramai tetamu yg rata rata adalah para peniaga di Komtar dan dengan makan malam yg sedap serta diiringi dengan live band dan cabutan bertuah memang betul betul meriah....tambah meriah bila ada kek choc moist with ganache topping  seberat 10kg yg dibuat sendiri oleh mak untuk aiman..




                                           10kg CHOC MOIST CAKE.....


                                          bergambar dgn naib preseiden KMA, En.Abdul Ghani b.Jiman
                                          Yusry dan Aiman berkongsi tarikh lahir yg sama.....sesi suap menyuap....
                                          Romantic couple, siti dan malek....
                                          bilalah nombor aku nak dpt cabutan bertuah ni....
                                          Last last dapat jugak toaster ni...
                                           Live Band pada malam tu....

Rabu, 15 Disember 2010

Ahad, 12 Disember 2010

kek hitam untuk lim guan eng

Kek ni ditempah khas oleh Naib Presiden Komtar Merchant Association, En Ghani bin Jiman...untuk meraikan hari lahir Ketua Menteri Pulau Pinang , Lim Guan Eng.....
special request nak choc moist cake n ganache warna hitam......untuk melahirkan rasa tidak puas hati rakyat terhadap pemimpin.....hanya rakyat di Pulau Pinang sahaja yg mengetahui apa yg dialami selami ini...klik di sini








Selasa, 30 November 2010

projek raya haji





oder dari abg jabir n abg halim..

oder dari  abg halim untuk majlis aqiqah nur sofea..
tapi lupa ambik gambar masa majlis berlangsung.....

muffin with strawberry filling.....


brownies with cheese topping...

  brownies utk abg jabir n abg halim...


tart nenas...oder utk abg jabir..

upin ipin orange butter cake....



oder ni utk hari raya haji....

upin ipin choc moist cake....

oder ni khas utk solihin dan amirul...



Khamis, 25 November 2010

cupcake


ni projek cupcake, yg belajar dgn sifu mamazieza, best sungguh waktu ni....banyak yg mama ajar.....Alhamdulillah,,,,semua berjalan lancar.........
 




                                                 banyak kena praktis lagi.....           
                                  

                                                                           
                                          kek ni dihadiahkan oleh mamazieza utk afiq...
                                          kek yg dibuat menggunakan  choclate modelling














                                                    balik saja dari belajaq buat cupcake, terus pi giant cari ayam , buat barbeque .....nak celebrate birthday afiq





ni pulak gambar gambar yg diambil waktu raya puasa, 1st day balik kedah ,
                                                   geng rumaja......
                                             ismul , farah n sarah...tgh melaram moto pak su....        

                                               Aik.....gossipppp.......
                                                 Anak dara abg jaber n k.liza, sarah n farah..
                                             
                                             cik lah dapat bunga, for her birthday
                                          sian cik lah , dah tak larat nak bukak mata dah....penat n demam...
                                         seperti biasa haziq, dikelilingi anak dara....
                                              kami 4 beradik, yg lain tatau pi mana.....
                                            gossip girls.....
                                               kak liza, daniel, adam n ismul.....